Most leírom az ország hangulatát! Szeretem ezt az országot. Itt mindenki kedves. Szeretnek itt élni az emberek. Polgártársak! Magyarok! Éljenek a Magyarok! Dögöljön meg mindenki, aki nem Magyar! Dögöljön meg a sok komcsi! Mocskos komcsik! Mocskos zsidók! Mocskos Gyurcsány! (Ez nem elég egyszer, mert annyira mocskos) Mocskos Gyurcsány! Mocskos Mszp! Mocskos Bajnai! Mocskos cigányok! Mocskos D-209! Mocskos LMP! Mocskos SZDSZ! Mocskos liberálisok! Mocskos Jobbik! Mocskos liberálisok! Mocskos Fidesz! Mocskos liberálisok! Mocskos liberálisok! (na, ezek a legmocskosabbak) Mocskos EU! Mocskos Barosso! Mocskos Cohn-Bendit! Mocskos Fodor! Mocskos Orbán! Mocskos Lázár! Mocskos Szijjártó! Mocskos Károlyi! Mocskos Bankok! Mocskos Bankárok! Mocskos ... És így tovább!

Kedves Magyarok!

 Írjuk együtt tovább! Mindenki írjon hozzá még legalább egy mocskolódást, hogy mi legyünk a legszélsőségesebb, legmocskolódóbb nemzet Európában! (mocskos Európa!) Köszönöm! Megható lenne, ha bekerülnénk a Guiness rekordok könyvébe. Hajrá Magyarok! Hajrá Magyarország! Győzni fogunk!

Én hülye, a buzikat meg majdnem lehagytam! Mocskos buzik!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiratyi.blog.hu/api/trackback/id/tr714333946

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 15:29:42

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása